• Transylvanian Cookbook. 100 recipes from my childhood in the heart of Transylvania, Florin Muresan - 1
    Acest produs poate fi livrat prin:

    Ridicare din depozit: GRATUIT
    Sameday EasyBox: 10,00 lei
    Ridicare din magazin: GRATUIT
    Livrare prin curier: 25,00 lei
    • Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție Consiliere înainte de achiziție, asistență garanție și post-garanție
    • Expediere rapidă prin curier în 24-48 ore (zile lucrătoare). Expediere în 24-48 ore (zile lucrătoare).
    • Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție. Returnare produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepție.

    Transylvanian Cookbook. 100 recipes from my childhood in the heart of Transylvania, Florin Muresan

    299
    145,00 lei
    rating Niciun review

    9789730207026
    Cantitate
    În stoc
    Metode de plata:

    Plata ramburs (cash la livrare) Plata online cu cardul Plata în rate (pănă la 12 rate fără dobândă) prin Raiffeisen, Card Avantaj, Star BT, Garanti, Alpha Bank Plata Oney în 3 sau 4 rate prin card de debit (inclusiv card de salariu) pentru cumpărături de minimum 450 lei. Rate online prin TBI BANK Plata cu Ordin de plată (transfer bancar) Plata cu carduri cadou tip : Sodexo, Edenred, Up Romania

    Florin Muresan is an unusually gifted artist. He painted, lived and loves in Milan, Prague and Bucharest, everywhere with the same, insatiable, Victorian, frenzy. I say Victorian because he is the son of a small town called Victoria, which used to be the only city in Central Europe without a church but with an Olympic-size swimming pool. And insatiable in his innocently contagious passion for creams, colors, juices and sauces which he transfers to us without a sense of guilt.

    This new Radu Anton Roman - a Romanian culinary writer born in Fagaras, a few kilometers from Victoria - (in)filtrates the top of Romanian gastronomy by means of his copious imagination, not literary but visually, surprising us all with this exceptional anthology of recipes expressing his joy of life.

    "Scoverzi" (Donuts), "Zacusca", White sour Soup with Lettuce, Meatballs, the best soft Stuffed Eggs in Central Europe, "silver-tusked" wild boar Sausages, Quince Jam and the ontological Slice of Bread with Lard and Salt - we knew them all from our mothers and grandmothers in Transylvania. We rediscover them in this book, not just in new tastes but also in new colors and a new language. Because what Florin Muresan does - to his credit - is to confirm the traditional cuisine of Central Romania, a variety of tongues, multicultural and interconfessional culinary palates in an Anglo-Saxon visiting card.

    If I were an Englishman, an American, an Australian, a New Zealander or indeed a Scotsman, I would eat with my eyes, drink with my imagination and feast pantagruelian, reading, before swallowing, this wonderful album of household valor, reverent gluttony and thrifty appetite for life right from the foot of the Transylvanian Alps. (Emil Hurezeanu)

    BRAND: Asociatia Culinara Transilvania  | SKU: 9789730207026  | PRODUCT ID: 3748  | EAN: 9789730207026
    Tip
    Carte
    Brand originar din
    Romania
    Tip livrare (expediere)
    Livrare prin curier
    Ridicare din depozit
    Ridicare din magazin
    Sameday EasyBox
    Cost livrare la adresă (lei)
    25
    Necesita asamblare
    Nu
    Garantie PF
    24 luni
    Garantie PJ
    12 luni

    4 alte produse in aceeasi categorie:

    Înregistrare

    Înregistrare cont nou

    Ai deja cont?
    Autentificare sau Resetare parolă

    Înregistrare

    Înregistrare cont nou

    Ai deja cont?
    Autentificare sau Resetare parolă

    Înregistrare

    Înregistrare cont nou

    Ai deja cont?
    Autentificare sau Resetare parolă

    Înregistrare

    Înregistrare cont nou

    Ai deja cont?
    Autentificare sau Resetare parolă